Armin Hietbrink gecertificeerd trainer van Kenneth Smit.

Ik ben Armin Hietbrink gecertificeerd trainer en coach van Kenneth Smit.

Samen met zijn vrouw Yvonne hebben zij 2 kinderen van 18 en 15 jaar en zijn zij woonachtig in Zuidbroek. Armin Hietbrink is creatief op een praktische manier. Een harde werker, ondernemend, team player en vol enthousiasme. Zijn kracht ligt in het actief luisteren naar en het vertalen van ideeën naar concrete actieplannen die praktisch en realiseerbaar zijn.

Armin Hietbrink is een nieuwsgierige persoonlijkheid, vindingrijk, sociaal voelend en vol initiatief. Daarnaast enthousiasmeert Armin Hietbrink graag mensen en groepen en heeft hij kennis op het gebied van onderhandelen en het opstellen van adviezen. Het beoordelen van economische en financiële aspecten zijn vaardigheden die dagelijks worden toepast. Hij heeft kwaliteiten om mensen te stimuleren zodat ze nog meer gemotiveerd raken en ze daarbij te laten excelleren. Omdat hij gemakkelijk beweegt binnen organisaties en (grotere) groepen mensen.

Armin Hietbrink wordt getypeerd als een echte doener die zijn afspraken na komt. Dit heeft voor de werkgevers waar hij werkzaam is geweest geresulteerd in een omzet groei in nieuwe klanten en in klant ontwikkeling bij bestaande klanten. Deze kennis en vaardigheden gebruikt Armin Hietbrink nu in zijn bestaande trainingen ook.

Kenneth Smit

Kenneth Smit zorgt al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doet Kenneth Smit met praktijkgerichte verkoop-, management en functiegerichte trainingen die binden, boeien en een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat.

Wilt u ook net als vele andere organisaties dat uw medewerkers naar een hoger niveau worden getrokken en dat ze hun eigen doelen en de doelen van uw organisatie waar gaan maken? Neem dan contact op met Armin Hietbrink trainer gecertificeerd trainer van Kenneth Smit via het contact formulier of rechtstreeks via de email of telefoon. Gegarandeerd meer rendement uit de mensen!

Armin Hietbrink als trainer bij Kenneth Smit Training

Contact

 Armin Hietbrink gecertificeerd trainer van Kenneth Smit