Kenneth Smit

Kenneth Smit zorgt sinds 1987 voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte  verkoop-, management- en communicatietrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat en een succesvolle carrière. Ons doel? Meerwaarde creëren door te confronteren.

  • Meer dan 70.000 deelnemers hebben onze trainingen met succes afgerond.
  • Maatwerk: alle trainingen worden als incompany training aangeboden.
  • Open trainingen voor individuele deelname door het hele land.
  • Ervaren trainers die hun sporen in de praktijk hebben verdiend.

 

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en doorzettingsvermogen. Ons doel: meerwaarde creëren door te confronteren. Dat doen we niet alleen tijdens onze trainingen. Ook rondom de training en in de periode daarna willen we onze deelnemers helpen om hun doel te bereiken. Hiervoor kunnen onze deelnemers terecht in de Becoming Great Academy.

Het fundament voor uw succes!

Uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit Training helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden u een volledig ontwikkeltraject op maat aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Kenneth Smit