De Kenneth Smit Coach

Wie houdt u de spiegel voor?

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching. De Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt voor managers, individuele medewerkers en het team, zij vormen het belangrijkste kapitaal van uw organisatie.

“Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching”

De Kenneth Smit Coach daagt uit, of het nu gaat om ondersteuning voor het hoger management of begeleiding van de sales professionals. Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching die bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van prestaties van individu tot team. Via onze methodiek worden andere standpunten belicht om problemen te overwinnen. Zodanig dat dit aansluit op de ervaring en perceptie van de Coachee, waardoor deze zijn authenticiteit behoudt, zijn competenties aanscherpt en zijn intuïtie meer gaat gebruiken bij het maken van keuzes en het doorvoeren van veranderingen.

De Kenneth Smit Coach maakt een gedegen analyse van uw organisatie, adviseert en ondersteunt u graag over een op het team toegespitst coachingstraject. Het belangrijkste kapitaal van uw organisatie wordt zo in staat gesteld om optimaal te presteren.

 

De Kenneth Smit Coach