Bedrijfsprofiel Kenneth Smit

Armin Hietbrink hanteert in zijn trainingen en tijdens zijn coaching sessies onderstaande wijsheid van de filosoof

Confucius:
Mensen leren vooral door dingen zelf te ervaren.

Zoals Confucius al zei:

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

Op deze manier verzorgt Armin Hietbrink zijn trainingen ook. Hij laat de mensen het zelf ervaren wat ze geleerd hebben. Hierdoor kunnen ze het de volgende dag meteen toepassen in hun eigen praktijk! Becoming Great is niet voor niets het grootste online platform voor Sales- en Management professionals die getraind zijn door Kenneth Smit.

Kenneth Smit

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en doorzettingsvermogen. Ons doel:Meer rendement halen uit de medewerkers van bedrijven en organisaties wat als resultaat heeft dan de winstgevendheid verhoogd wordt. Ook rondom de training en in de periode daarna wil ik de deelnemers helpen om hun doel te bereiken. Hiervoor kunnen de deelnemers terecht in de Becoming Great Academy.

In een wereld die constant aan verandering onder heven is is het belangrijk uw medewerkers mee te laten veranderen.

Met praktijkgerichte trainingen van Kenneth Smit helpt Armin Hietbrink u verborgen talent binnen uw organisatie beter te benutten. Mensen laten excelleren! Het talent van de mensen aanspreken zodat het rendement van de organisatie omhoog gaat.

Armin Hietbrink talent ontwikkeling

Het resultaat: betere prestaties van uw mensen binnen uw organisatie, meer omzet voor uw organisatie en een hogere winst.

De trainingen van Kenneth Smit zijn onder te verdelen in:

– Verkooptrainingen

– Managementtrainingen

– Communicatietrainingen

Alle trainingen die door Kenneth Smit verzorgd worden zijn zowel te volgen via de open trainingskalender of via de speciaal opmaat gemaakte in-company.

Coachen

Omdat trainen een moment opname is coacht Armin Hietbrink ook veel van zijn deelnemers. Coachen op vaardigheden die daarna het gedrag veranderen. Door de combinatie van Trainen en Coachen zorgt Armin Hietbrink er samen met zijn deelnemers voor dat ze sneller een top positie bereiken waardoor ze de concurrent op een zijspoor zetten.
“Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching”

Wilt U meer weten over sales training, presentie vaardigheden, onderhandelen, omgaan met klachten, omgaan met klanten, sales management,leitmotiv, directietraining, management training, telefonische acquisitie, timemanagement en op welke wijze Kenneth Smit deze verzorgt. Neem contact met Armin Hietbrink op via het contact-formulier.

“Hoe wordt u steeds opnieuw uitgedaagd?”

 

Met vriendelijke groeten,
Armin Hietbrink