NeKST Level Assessment

Maximaal rendement uit salestalent

Uw salesmensen vormen de kern van uw succes. Logisch dat u het allerbeste in hen naar boven wilt halen. Maar wat is de top van iemands kunnen? En hoe bereikt u die? NeKST Level Assessment van Kenneth Smit helpt u om salestalent te ontdekken, doelgericht te ontwikkelen en om te zetten in klinkende resultaten.

Aan de basis van het NeKST Level Assessment ligt een partnership van Kenneth Smit en SHLTM, wereldwijd marktleider op het gebied van het meten van talent. Het assessment is gebaseerd op het SHL People Intelligence-model, dat een bewezen positief effect heeft op bedrijfsresultaten. Kenneth Smit combineert dit met het in eigen huis ontwikkelde Active Role play Tool-model
(ART-model). Dit legt het gedrag van salesmedewerkers bloot aan de hand van een goed doordacht rollenspel en plaatst dat gedrag direct in een bredere context. Zo ontstaat een verhelderend inzicht in de kwaliteiten en rol ten opzichte van andere salesmedewerkers.

NeKST Level Assessment

 

De 3 stappen naar succes met NeKST Level Assessment

 Gewenste situatie bepalen

NeKST Level Assessment© is maatwerk. Een grondige analyse van uw verkooporganisatie, uw doelen en uw mensen vormen het uitgangspunt voor het ontwerp van het assessment.

 Meten van gedrag en potentieel

Via een uitgekiende selectie van tools beoordelen we competenties en actueel gedrag. Denk aan rollenspelen, analyse- en presentatieoefeningen, een competentiegericht interview en situationele vragenlijsten. Voor het meten van het potentieel zetten we onder meer persoonlijkheids- en motivatievragenlijsten in.

 Rapportage en advies

U kunt rekenen op een helder en prettig leesbaar rapport dat zich gemakkelijk laat vertalen in acties en resultaat. Een praktische handleiding voor het vergroten én optimaal benutten van het talent in uw organisatie.

 

Meer informatie over NeKST Level Assessment. Contact